Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.

Belcan

Els productes Belcan són el resultat de l'esforç i dedicació invertits per aconseguir la major qualitat i sabor.

Veure productes

La nostra història

Més de 40 anys d'experiència

Belcan neix l'any 1978 com a distribuïdor de brioixeria i rebosteria. El seu ràpid creixement fa que en pocs anys aposti per l'elaboració i fabricació pròpia a partir de 1989, oferint els productes més frescos i amb major qualitat del mercat.

Entre la seva gamma de productes de brioixeria tradicional es troben els xuxos, croissants, pasta fullada i ensaïmades. Així com la gamma de productes congelats Rebuenos.

Història

Productes

Els productes Belcan són el reflex de l'esforç i dedicació invertits per a aconseguir la major qualitat i sabor. La nostra àmplia gamma de xuxos, croissants, ensaïmades i pasta fullada ens fan únics.

Productes
Qualitat

Qualitat

Productes que segueixen el procés de producció de rebosteria tradicional i compleixen amb el model de referència per a garantir així l'estàndard de producció.

Processos de fabricació optimitzats

Processos de fabricació optimitzats

Processos de fabricació enfocats a l'optimització: Satisfacció dels nivells de qualitat exigits pel client i per la pròpia empresa, minimitzant l'impacte de costos. Estandardització dels processos.

Tecnologia

Tecnologia

Inversió en I+D per al disseny i desenvolupament de nous models de maquinària que afavoreixen l'evolució i millora contínua.

Matèries primeres

Matèries primeres

Ús de matèries primeres de qualitat gràcies a la relació de transparència i confiança amb els seus proveïdors.

Filosofia

Instal·lacions

Barcelona

Santander, 69-71 Interior. Nave 2-3. 08020 Barcelona

93 314 87 46

Veure mapa

Montornès del Vallès

Can Bosquerons, 11 08170. Montornès del Vallès, Barcelona

93 314 87 46

Veure mapa
Instal·lacions