Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.
COVID-19: El nostre protocol de prevenció i contenció. veure més

Belcan

Els productes Belcan són el resultat de l'esforç i dedicació invertits per aconseguir la major qualitat i sabor.

Veure productes

La nostra història

Més de 40 anys d'experiència

Belcan neix l'any 1978 com a distribuïdor de brioixeria i rebosteria. El seu ràpid creixement fa que en pocs anys aposti per l'elaboració i fabricació pròpia a partir de 1989, oferint els productes més frescos i amb major qualitat del mercat.

Entre la seva gamma de productes de brioixeria tradicional es troben els xuxos, croissants, pasta fullada i ensaïmades. Així com la gamma de productes congelats Rebuenos.

Història

Productes

Els productes Belcan són el reflex de l'esforç i dedicació invertits per a aconseguir la major qualitat i sabor. La nostra àmplia gamma de xuxos, croissants, ensaïmades i pasta fullada ens fan únics.

Productes
Qualitat

Qualitat

Productes que segueixen el procés de producció de rebosteria tradicional i compleixen amb el model de referència per a garantir així l'estàndard de producció.

Processos de fabricació optimitzats

Processos de fabricació optimitzats

Processos de fabricació enfocats a l'optimització: Satisfacció dels nivells de qualitat exigits pel client i per la pròpia empresa, minimitzant l'impacte de costos. Estandardització dels processos.

Tecnologia

Tecnologia

Inversió en I+D per al disseny i desenvolupament de nous models de maquinària que afavoreixen l'evolució i millora contínua.

Matèries primeres

Matèries primeres

Ús de matèries primeres de qualitat gràcies a la relació de transparència i confiança amb els seus proveïdors.

Filosofia

Instal·lacions

Barcelona

Santander, 69-71 Interior. Nave 2-3. 08020 Barcelona

93 314 87 46

Veure mapa

Montornès del Vallès

Can Bosquerons, 11 08170. Montornès del Vallès, Barcelona

93 314 87 46

Veure mapa
Instal·lacions

Subscriu-te a nostra newsletter