Receptes lleugeres per a l’Estiu

Receptes lleugeres per a l’Estiu

Cuina i gaudeix d’un ric Salmorejo Cordovès!

Amb l’arribada de l’estiu i de la calor, a tots ens vénen de gust receptes lleugeres per al dia a dia i, per aquest motiu, avui us proposem una rica recepta de Salmorejo Cordovès. Pren nota dels ingredients i no et perdis cap dels passos a seguir!.

Ingredients per a la Recepta de Salmorejo Cordovès

  • 1kg de tomàquets pera bé madurets.
  • 200 g de pa de telera o, si no pa de massa blanca.
  • 100gr d’oli d’oliva verge extra.
  • 1 gra d’all.
  • 1 culleradeta de sal.
  • Ou dur.
  • Pernil serrà.

 

Preparació de la Recepta de Salmorejo Cordovès

 Pelem els tomàquets i els posem al got de la nostra batedora juntament amb l’all; i triturem fins que quedi sense grumolls.

Afegim el pa, l’oli i la sal i tornem a posar en marxa la nostra batedora fins aconseguir una massa homogènia i llisa.

Fiquem a la nevera i deixem refredar.

Col·loquem en un bol i vam decorar amb pernil serrà del bo, ou dur picat i un chorreoncito d’oli d’oliva.

Una recepta fàcil i molt senzilla per als calorosos dies d’estiu que encara per arribar!

Publicado en: Nutrició i Alimentació, Receptes de Cuina, Receptes de Cuina per l'Estiu

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario