Recepta de Tiramisú Casolà

Recepta de Tiramisú Casolà

Ràpid i senzill de preparar!

Adorat per molts i famós en el món sencer, aquesta postra d’origen italià s’ha convertit en la millor opció per gaudir al màxim de la sobretaula. I és que encara que ha evolucionat cap a sabors com el tiramisú de llimona, el tiramisú de torró i altres sabors diversos, la veritat és que en Belcan ens agrada per sobre de tot la seva Recepta Original.

Per aquest motiu, avui dediquem el nostre blog a la Recepta de Tiramisú Casolà. I és que amb uns senzills passos aconseguiràs elaborar aquesta rica postra que res ha d’envejar a altres pastissos i dolços.

Pren nota i comença a elaborar la Recepta de Tiramisú Casolà.

Ingredients per a la Recepta de Tiramisú Casolà

- 3 ous mida gran

- 3 rovells d’ou

- 2 clares d’ou

- ¼ de quilo de mascarpone (formatge cremós especial per a postres)

- Pa de pessic

- Un got de cafè

- Brandy

- Sucre

- Cacau en pols

Elaboració de la Recepta de Tiramisú Casolà

1. Batem les dues clares d’ou a punt de neu (podem fer-ho de la manera tradicional o amb l’ajuda d’una batedora elèctrica).

2. Batem en un altre bol les tres rovells d’ou amb el sucre i les batem fins a obtenir una massa escumosa. (En aquest cas és recomanable fer-ho manualment)

3. Al resultat de batre els rovells d’ou amb el sucre, hi afegim poc a poc el formatge mascarpone, i quan aquest ja estigui ben barrejat afegirem també les clares d’ou a punt de neu. A més, també afegim un rajolí de brandy per donar-li aquest punt de sabor.

4. Al mateix temps, anem a preparar un cafè amb la nostra cafetera al que li anem a afegir un raig de brandy.

5. Quan ja tinguem el cafè el bolcarem en un motlle alt on afegirem els bescuits que anirem mullant pels dos costats poc a poc en el cafè.

6. Seguidament, necessitem una font en forma rectangular dins de la qual anirem muntant el tiramisú, començant amb la base formada pel pà de pessic prèviament mullat en el cafè.

7. Per sobre de la base del pa de pessic untem la crema que hem preparat prèviament amb els rovells i les clares dels ous, el mascarpone, el sucre i el brandy.

8. Repetim el procés afegint diverses capes de pa de pessic i la massa esmentada.

9. Deixem refredar diverses hores a la nevera ..

Presentació i Degustació del Tiramisú Casolà

10. I l’últim pas consisteix en la presentació d’aquest fabulosa postra afegint cacau en pols espolsat per sobre.

Ara només queda gaudir de cada mos resultant de la Recepta de Tiramisú Casolà!

Font: recetadetiramisu.com

Publicado en: Receptes de Cuina, Receptes de Rebosteria

Deja un comentario (0) ↓