Recepta de Pastís de Pastanaga

Recepta de Pastís de Pastanaga

Boníssim, saborós i saníssim! Avui t’ensenyem com preparar-lo

Portàvem dies pensant en desxifrar-te els secrets per preparar aquesta rica recepta que res té de difícil però sí que té molt d’original donat el seu component estrella: La Pastanaga!

Vols sorprendre als teus convidats amb unes postres úniques i molt saludables? Doncs segueix atent la preparació de la Recepta de Pastís de Pastanaga.

Ingredients per a la Recepta de Pastís de Pastanaga

- 2 ous mitjans

- 155gr de sucre

- Oli d’oliva

- 1 cullerada de mel

- Canyella en pols

- 160gr. de farina integral

- 40 gr. de farina de blat

- ½ culleradeta de royal

- ½ cullerada de bicarbonat

- 125gr. de pastanagues ratllades

- 50gr. de nous picades

- 50gr. de panses

Preparació de la Recepta de Pastís de Pastanaga

1. Pre-escalfar el forn a 170 º mentre folrem un motlle amb paper d’enfornar,

2. Muntar els ous amb el sucre fins que es blanquegin i després afegim l’oli, la mel i la canyella mentre seguim batent al mateix temps.

3. Barregem la farina amb l’impulsor i el bicarbonat, i a la massa resultant li afegim les pastanagues ratllades, les nous i les panses.

4. Aboquem tot aquest contingut dins del motlle i el posem al forn durant 45 minuts.

5. Deixem que es refredi durant 20 minuts abans de treure del motllo i el deixem reposar sobre una reixeta perquè s’acabi de refredar.

Un truc per aconseguir un millor resultat i gust a la teva Recepta de Pastís de Pastanaga? Afegeix una capa de formatge mascarpone per sobre per decorar.

Què bó!

Font: Directoalpaladar.com

Publicado en: Receptes de Cuina, Receptes de Rebosteria

Deja un comentario (0) ↓