Recepta de Gelat de Iogurt Casolà

Recepta de Gelat de Iogurt Casolà

 Ara que arriba la calor no hi ha res millor que un dolç ben fresquet

El gelat és una cosa que a tots ens agrada en major o menor mesura , i que ens senta genial a l’estiu. No obstant això , amb una infinitat de sabors diferents, de vegades és difícil triar amb quin et quedes …

Nosaltres ho tenim clar! El Gelat de Iogurt Casolà és un del nostres favorits ja que no té un gust pesat i és ideal per prendre després de cada àpat sense tenir la sensació d’haver-te quedat amb l’estómac massa ple.

Per això , el nostre post d’ avui està dedicat a la Recepta de Gelat de Iogurt Casolà. Vols saber com es prepara? Segueix molt atent els següents passos:

Ingredients per a la Recepta de Gelat de Iogurt Casolà

- Aproximadament 200ml de nata

- 4 iogurts naturals

- Llet condensada ( amb 4 cullerades tindrem suficient )

- Groselles

- Menta

Elaboració de la Recepta de Gelat de Iogurt Casolà

1 . Primer cal batre la nata fins muntar-la. Utilitzarem un bol com a recipient per seguir aquest procés.

2 . Seguidament, també col·locarem tots els iogurts en un bol i els batrem amb una batedora elèctrica, per finalment afegir també la llet condensada .

3 . Un cop ja haguem seguit aquest pas, incorporarem aquesta barreja a la nata que prèviament hem muntat i barrejarem bé utilitzant moviments suaus .

4 . Després d’haver barrejat bé tots els ingredients esmentats, els abocarem tots en un motlle de vidre, el taparem amb paper plàstic i ho ficarem al congelador durant unes 2 a 3 hores fins que la barreja quedi ben endurida .

Presentació de la Recepta de Gelat de Iogurt Casolà

5 . Per acabar , només ens quedarà decorar el Gelat de Iogurt Casolà amb les groselles i unes fulletes de menta que ho faran fins i tot més desitjable .

Ara afanya’t abans que es fongui …

Publicado en: Receptes de Cuina, Receptes de Cuina per l'Estiu, Receptes de Rebosteria

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario