Recepta de Gaspatxo de Maduixes

Recepta de Gaspatxo de Maduixes

Una recepta lleugera per a l’estiu!

A l’estiu, us proposem una lleugera Recepta de Cuina de Gaspatxo de Maduixes per als dies de calor.

Segurament ja ho has provat en algun restaurant o bistro, però el que probablement no saps és que la recepta de moda de l’estiu és molt fàcil de preparar. El gaspatxo de maduixes a irromput al mercat amb força ja que afegir fruita al gaspatxo és una pràctica que cada dia és més habitual.

Si et ve de gust provar-ho a casa, avui et donem les pautes per poder elaborar.

Ingredients per a la Recepta de Gaspatxo de Maduixes

  • 500 grams de maduixes o maduixots
  • 500 grams de tomàquets madurs
  • 50 grams de pebrot vermell
  • 1 gra d’all
  • 1 cullerada de vinagre de vi
  • sal
  • 50 ml d’oli d’oliva

Elaboració de la Recepta de Gaspatxo de Maduixes

1. Posar tots els ingredients en un got de batedora i batre. Els tomàquets i les maduixes sense la part verda, l’all sense el cor perquè no repeteixi i el pebrot sense les llavors.

2. Afegim el vinagre, la sal i l’oli segons les mesures indicades més amunt.

3. Passem per un colador el gaspatxo de maduixes per deixar-ho més suau, el posem a la nevera una estona fins que es refredi, i llest.

IMPORTANT: Perquè estigui encara més bo, cal servir-lo molt fred i amb uns trossos de maduixes per acompanyar.

Bon profit !!!

Publicado en: Receptes de Cuina, Receptes de Cuina per l'Estiu

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario