Recepta de Crema Pastissera

Recepta de Crema Pastissera

Et proposem una recepta d’allò més deliciosa i dolça

La Crema Pastissera és molt utilitzada en la rebosteria a nivell general, necessària per donar-li el toc especial a multitud de postres, com pastissos, milfulls de pasta de full, braços de gitano, les famoses canyes farcides, les profiteroles italianes, i també per a molts dels productes de Belcan.

Segueix els passos següents per descobrir com elaborar la Recepta de Crema Pastissera.

Ingredients de la Recepta de Crema Pastissera

  • 500 ml. de llet sencera
  • 4 rovells (d’ous XL)
  • 125 gr. de sucre blanc
  • 50 gr.de fècula de blat de moro, Maizena
  • 1 beina de vainilla
  • La pell d’una llimona
  • Mantega (opcional)

Ingredients de la Recepta de Crema Pastissera

  1. Primer li donem un tall al llarg de la beina de la vainilla, la obrim i retirem amb un ganivet les llavors de l’interior.
  2. Pelem la pell de la llimona, sense la part blanca.
  3. De la llet, separem 150 ml. en una tassa. La resta la posem a escalfar en un cassó, a foc mitjà. Quan estigui a punt de bullir, retirem del foc. Afegim la vainilla, la pell de la llimona i deixem infusionar uns 30 minuts, amb el pot tapat.
  4. Mentre s’infusiona la llet, introduïm la maizena. La dissolem a la tassa de llet, remenant bé, perquè no quedin grumolls. Reservem.

Preparació de la crema pastissera

  1. En una cassola petita, afegim els rovells dels ous i poc a poc afegim el sucre. Remenant sense parar amb unes varetes perquè no s’enganxi. A continuació aboquem la llet amb farina o maizena. Seguim remenant, perquè es faci una barreja ben homogènia i sense grumolls.
  2. Passat el temps d’infusionat, afegim a la cassola la llet, separant la vainilla i la pell de la llimona.
  3. A foc mitjà-baix, comencem a remoure sense parar fins que la crema va agafant textura.
  4. Un cop espessida, la retirem del foc i passem la crema a un bol o gerra de vidre, així no agafarà cap gust del recipient. Deixem temperar i després la reservem tapada amb un film transparent, a la nevera, fins al moment del seu ús.

Ja està llista per realitzar les teves postres i receptes favorites!

Publicado en: Belcan | Brioixeria Tradicional, Receptes de Cuina, Receptes de Rebosteria

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario