La Nostra Història

Distribuint “el dolç” des de 1978

Belcan neix l’any 1978 a la ciutat de Badalona i es posiciona en poc temps en el sector de la pastisseria industrial com a distribuïdor. Així mateix, el seu ràpid creixement els fa apostar per l’elaboració i fabricació pròpia a partir de l’any 1989 oferint d’aquesta manera els productes més frescos i amb més qualitat del mercat.

A partir de l’elaboració d’alguns dels seus productes més característics, Belcan es converteix en un referent en el seu sector i comença a ampliar les seves instal·lacions i a millorar els seus processos de treball. Després d’un inici en un espai de 100m2 i un total de 4 treballadors en plantilla, Belcan es trasllada l’any 1994 a un nou espai de 700m2, ampliant la seva plantilla a 10 treballadors en total.

L’any 1997 marca un abans i un després en la projecció d’aquesta empresa, que es consolida a nivell nacional gràcies a la confiança dipositada pels seus clients, traslladant-se a una nau industrial de 2000m2 i fent una forta inversió en la més avançada maquinària i incorporant una sèrie de processos automatitzats que fan augmentar de forma considerable el volum de producció. Al seu torn, aquestes noves instal·lacions van permetre centralitzar els dos negocis de Distribució i Elaboració, que fins ara es trobaven localitzats en dos punts separats.

Aquest mateix any, Belcan llança al mercat un ampli ventall de productes als que a més s’uneix la gamma de productes congelats, iniciant-se amb el xuxo petit fregit i farcit de crema.

L’any 2000 Belcan adquirir l’empresa Productes Fontisi dedicada a l’elaboració i venda al detall de productes de pastisseria, amb antiguitat de més de 40 anys en el sector i especialitzada en Pastissos i productes de dates especials com són el Tortell de Reis, Coques de Sant Joan, Panellets, Rosquilles de Vi i Mantecados, i altres especialitats de Nadal.

Actualment, Belcan ofereix al públic una gamma de productes categoritzada en funció de les seves característiques. Així, trobem els Xuxos, Croissants, Ensaïmades i Pasta de full de Belcan.
Productes que l’empresa ha anat desenvolupant com a conseqüència del seu esperit innovador i constant que busca sempre cobrir les necessitats del seu públic objectiu.

Equip de Treball

Qui hi ha darrere de Belcan?

Belcan té una plantilla de 40 treballadors que s’encarreguen d’elaborar diàriament la millor pastisseria tradicional complint amb tots i cada un dels controls així com normes sanitàries establertes. Per això, té implantat un sistema de control de qualitat basat en el sistema APPCC (Anàlisi de Punts de Perill i Control Crític) i sempre utilitza ingredients de primera qualitat en tots els seus processos.

A més, també disposa d’un seguiment de Control Microbiològic, que garanteix una vegada més el bon estat de tots els productes.

Amb tot, està compromesa amb la conservació del medi ambient i adherida a Ecoembes, segell adoptat per aquells organismes que compleixen amb les normes de reciclatge i es preocupen pel seu entorn.

Instal·lacions

Empresa en continu creixement i expansió

La més innovadora tecnologia i maquinària s’uneixen per crear un producte únic i dotat de gran qualitat.

Belcan disposa actualment d’un edifici de tres plantes amb un total de 2000m2, dels quals 1750m2 han estat destinats a tasques d’elaboració i 250m2 a zones d’emmagatzematge i distribució.

Tanmateix, i atès el creixement continu d’aquesta empresa, aquesta preveu un imminent trasllat a un nou espai més ampli, on poder seguir innovant i creant els millors productes de pastisseria del mercat.