Pizza sí, però fresca

Pizza sí, però fresca

Augmenta el consum de pizza fresca a la llar

Avui, al nostre blog, dediquem un espai a notícies del sector. I, en aquesta ocasió, a la pizza. I és que segons un estudi realitzat per la consultora IRI, la pizza és el producte dins de la categoria de solucions de menjar refrigerada que més es consumeix a les llars d’Espanya; i la previsió per a aquest any és que es mantingui estable tant en demanda com en preu.

Algunes firmes líders? “Casa Tarradellas”, “Campofrío” i “Palacios Alimentació″ es reparteixen el 40,6% de les vendes. D’aquestes tres marques, Campofrío és la que ha aconseguit augmentar el seu mercat gràcies a la seva línia “Pizza & Salsa”; a més del llançament de noves referències a la gamma saludable “Cuidat +”.

Per la seva banda, ‘Casa Tarradellas’ i ‘Palacios Alimentació′ s’han convertit en les principals proveïdors de pizza fresca per a la gran distribució. Casa Tarradellas, com interproveïdora de Mercadona i Palacios Alimentació per a altres cadenes com Carrefour, Eroski, Alcampo o Lidl. Com a marca pròpia ‘Casa Tarradellas’, les vendes de la firma suposen el 29,8% del mercat de pizza fresca.

I tu què, ets del que compra pizza fresca o encara prefereixes fer la teva comanda a domicili?

 

Font: Alimarket.es

Publicado en: Notícies, Nutrició i Alimentació

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario