Nova Coca de Sant Joan de Pasta fullada i Xocolata!

Nova Coca de Sant Joan de Pasta fullada i Xocolata!

Aquest any et portem una nova Coca de Sant Joan a la que no et podràs resistir

Bon dia,

El nostre obrador ja ha començat amb la campanya de Coques de Sant Joan d’aquest any 2013, i com a cada temporada, ha començat a elaborar els més variats sabors d’aquest dolç que es degusta tradicionalment durant la nit més curta de l’any. Coques de Sant Joan de Brioix, Coques de Sant Joan de Pasta Fullada, Coques de Sant Joan de Reixes i Coques de Sant Joan de Llardons acompanyades per la xocolata, la crema, el cabell d’àngel, la fruita i els pinyons per acontentar tots els paladars.

I a més, aquest any et portem una nova Coca de Sant Joan! Una sorpresa que us deixarà “enxocolatats” com a conseqüència del seu alt contingut en aquest producte tan llaminer.

I és que si proves la Coca de Sant Joan de Pasta fullada i Xocolata podràs comprovar que es tracta d’una suau pasta de full enfornada que es desfà a la boca en cada mos. Farcida de xocolata i decorada amb pinyons i petits trossos de cacau, estem convençuts de que acabaràs “perdudament enamorat” del seu gust.

Tasta-la! No et penediràs!

Publicado en: Belcan | Brioixeria Tradicional, Campanyes / Celebracions Especials, Coques de Sant Joan, Recepta de Coques de Sant Joan

Deja un comentario (0) ↓