banner

Mantecados de Xocolata, Ametlla, Sucre i Sucre Llustre

Tal com passa en altres èpoques de l’any , per Nadal Belcan també es caracteritza per oferir al públic un producte típic andalús que tradicionalment es consumeix durant aquestes dates tan assenyalades . Per això , no és d’estranyar que amb els anys ens hem convertit també en un dels Fabricants i Distribuïdors de Mantecados de la ciutat de Barcelona i rodalies .

Però, com fabriquem els nostres Mantecados tradicionals? Aquests deriven d’una elaboració casolana a la qual hem anat afegint el nostre toc personal i el nostre saber fer adquirit amb els any . Entre els seus ingredients consten, com no , aquells que aconsegueixen donar a la massa aquest sabor deliciós i característic dels Mantecados Belcan . Tots estan elaborats a partir de massa d’ametlla, farina , ou i canyella . La diferència entre ells resideix en la fase final de procés d’elaboració: a alguns se’ls afegeix xocolata, a d’altres ametlla en granet, sucre, palets d’ametlla i sucre llustre .

El nostre mantecado preferit ? La veritat és que és difícil decantar-se per cap d’ells , i com Fabricants i Distribuïdors de Brioixeria i Rebosteria Tradicional treballem dia a dia per introduir al mercat sabors per tot tipus de gustos i de persona .

Per Nadal , prova els nostres Mantecados.