Llancem la nostra nova web! … Molt dolça i fresca …

Llancem la nostra nova web! … Molt dolça i fresca …

Amb aquest nou site busquem revitalitzar la marca, que mostra un cop més el seu caràcter innovador amb un disseny punter i molt “gustós”

Com a part de la nostra estratègia de màrqueting, llancem al mercat una web corporativa que reflecteixi la nostra imatge i filosofia de marca. Els nostres principals objectius són renovar la nostra presència online i ampliar el nostre públic objectiu, coneixedor de les noves tecnologies i nous mètodes de comunicació.

No obstant això, a Belcan anem més enllà i fem una gran aposta per la imatge, sent els nostres productes els protagonistes d’aquesta nova plataforma online. Així, Els Xuxos, Els Croissants, Les Ensaïmades i La Pasta de Full de Belcan tenen en tot moment la importància que es mereixen.

Amb un menú senzill i molt intuïtiu, aquesta plataforma s’adapta a les necessitats dels nostres clients, plantejant noves solucions de comunicació a l’usuari, que pot moure’s lliurement per aquest nou suport accedint ràpidament a la informació sol·licitada.

Publicado en: Belcan | Brioixeria Tradicional, Fabricants i Distribuïdors de Brioixeria i Rebosteria Tradicional, Formació Rebosteria i Brioixeria

Deja un comentario (0) ↓