La Xocolata i les seves propietats beneficioses

La Xocolata i les seves propietats beneficioses

A més d’estar boníssima, té grans efectes positius per a la nostra salut

Poques són les persones que no gaudeixen d’aquest ric aliment que podem trobar en diferents postres, dolços o també per degustar en solitari. Negre, amb llet o blanc la veritat és que la xocolata sempre està boníssima i per això no és estrany que s’hagin fet un gran número d’estudis sobre aquest aliment. Vols saber més?

Resulta que la xocolata té grans efectes positius per a la nostra salut i, per tant, està molt aconsellada en una dieta sana i equilibrada.

Un dels avantatges de consumir xocolata negra és que aquesta ens ajuda a lluitar contra períodes d’estrès gràcies a alguns dels seus components bàsics: els glúcids, el magnesi i la feniletilamina.

D’altra banda, la xocolata negra és un estimulant per excel·lència ja que activa el nostre sistema nerviós central i, al mateix temps, també influeix positivament en el nostre cor ja que ajuda a tenir una correcta activitat cardiovascular.

I, finalment, cal no oblidar que nombrosos estudis apunten que un dels components de la xocolata, els polifenols, ajuden a reduir els agreujants de malalties com l’Alzheimer o el Parkinson.

Ja no tens excusa per no menjar xocolata!

Font: Comunidadalcampo.es

Publicado en: Uncategorized

Deja un comentario (0) ↓