Fira de la Tapa de Madrid 2013

Fira de la Tapa de Madrid 2013

Qui es pot resistir a una bona tapa i a una canya de cervesa?

Bon dia!

Avui ens despertem amb una molt bona notícia per als amants de les tapes i de la bona cervesa, que a més resideixen o visitin la ciutat de Madrid en els pròxims dies.

I és que resulta que només queda un dia per començar la coneguda Fira de la Tapa de Madrid, celebrada fins el dia 12 al Palau dels Esports de la Comunitat de Madrid, i on els visitants podran degustar exquisideses gastronòmiques de 12:00 a 16:00 hores i de 20:00 a 24:00 hores.

Aquest any són 30 els establiments que participen a la Fira de la Tapa de Madrid, i tots ells oferiran les seves millors tapes als preus establerts. És a dir, a 1,50 € cada tapa, a 1 € si l’acompanyes amb aigua, refresc o algunes cerveses clàssiques; i a 2 € si ja ens anem a cerveses més exclusives.

El millor d’aquesta iniciativa? L’entrada al recinte de la Fira de la Tapa de Madrid és totalment gratuïta i els visitants, a més de poder degustar les tapes elaborades per a l’ocasió, també gaudiran del concurs de tapes, tiratge de cervesa o les diverses creacions gastronòmiques inspirades en fotografies de llocs de Madrid.

Què et sembla? T’apuntes a aquest nou esdeveniment culinari?

Font: Blogcocina.es

Publicado en: Fires i Esdeveniments, Nacionals, Notícies

Deja un comentario (0) ↓