El Full, un altre dels protagonistes de les Coques de Sant Joan

El Full, un altre dels protagonistes de les Coques de Sant Joan

Pasta fullada o Brioix?

Si l’altre dia et parlàvem de la nostra gamma de Coques de Sant Joan de Brioix, avui volem dedicar el nostre nou post també a les Coques de Sant Joan de Full.

Elaborades a partir d’una pasta laminada i molt cruixent, estan disponibles en diferents sabors i mides: De fruita i cabell d’àngel, de crema i xocolata, de xocolata, de cabell d’àngel i de pinyó.

Fruita confitada, cabell d’àngel, pasta de full … Podries demanar més? De la més tradicional a les més revolucionària, farcida de crema, ratllada en xocolata per fora i amb una base també en xocolata.

Des de fa uns anys, vam llançar també la nostra Coca de Sant Joan amb llavors de xocolata per fora i farcida de xocolata per dins. Tal va ser el seu èxit que any rere anys la seguim elaborant per als nostres clients més xocolaters.

Però si ets una persona de gustos més “tradicionals” et recomanem que acompanyis el teu brindis amb la Coca de Sant Joan Full de Cabell d’àngel i pinyó. No et defraudarà!

Feliç Sant Joan!!!

Publicado en: Belcan | Brioixeria Tradicional, Campanyes / Celebracions Especials, Coques de Sant Joan, Fabricants i Distribuïdors de Brioixeria i Rebosteria Tradicional

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario