El Cronut, meitat croissant meitat donut

El Cronut, meitat croissant meitat donut

Aquest dolç comença a trepitjar fort al nostre païs

Després de l’ èxit dels cupcakes, el mercat hostaler espanyol estava esperant noves tendències gastronòmiques vingudes de fora , i actualment no hi ha una tendència tan forta com la del Cronut , un nou dolç que ha causat furor entre els novaiorquesos i que es caracteritza per ser una barreja de Croissant i Donut .

Els primers a fabricar-lo i comercialitzar-lo a Espanya? Alguns pastissers de la ciutat de Barcelona que s’han llançat a la piscina i que investiguen diferents fórmules per poder elaborar aquest nou dolç el millor possible .

Però , com s’elabora? La idea és crear un donut utilitzant una massa molt similar a la del croissant i després fregir-los com donuts. Alguns Cronuts més s’omplen amb crema i amb altres ingredients que també serveixen de cobertura .

Un dolç que s’assembla molt al Xuxo tradicional que coneixem al nostre país i que ja ha desembarcat a la ciutat de Barcelona .

Podran sobreviure Xuxo i Cronut al mateix mercat?

Font : gastronomiaycia.com

Publicado en: Internacionals, Notícies, Nutrició i Alimentació, Receptes de Cuina

Deja un comentario (0) ↓