Croissant Cacao Nevado Belcan

Croissant Cacao Nevado Belcan

La nostra proposta per al Dia del Pare!

El Dia del Pare és una celebració dedicada als pares de família. Es honra amb això la paternitat i la influència de l’home en la vida dels seus fills. Tot i que és cert que la data canvia en funció del país, a Espanya se celebra el 19 de Març, en honor a la tradició cristiana i de la figura de Sant Josep.

Sigui com sigui, el cert és que es tracta d’una data molt especial per a tots nosaltres i, per això, des de Belcan avui volem proposar-te un deliciós dolç: Crema de xocolata per dins i sucre llustre per fora. Què és? El millor croissant que hagis pogut provar. El nostre Croissant Cacao Nevado.

Com Fabricants i Distribuïdors de Croissants, seguim perfeccionant les nostres tècniques d’elaboració cada dia per portar-te les millors receptes de pastisseria tradicional del nostre obrador a la teva taula. Entre els nostres Croissants trobaràs una àmplia gamma, però avui ens centrem en aquest ric Croissant Cacao Nevado.

Et invitamoa a provar-ho!

Publicado en: Belcan | Brioixeria Tradicional, Campanyes / Celebracions Especials, Dia del Pare, Fabricants i Distribuïdors de Brioixeria i Rebosteria Tradicional, Fabricants i Distribuïdors de Croissants

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario