Panellets

¿Halloween o Castanyada? Celebris el que celebris, a Belcan som especialistes en elaborar el millor dolç de massapà per aquesta data tan concreta de l’any. Els tradicionals panellets de pinyó, l’exòtic de coco, el sofisticat d’ametlla … amb avellanes, fruites, de canyella i molts més!

Disponible en format assortiment, mixt o només en conjunts d’una unitat en concret, són ideals per celebrar aquesta Diada tan especial que només es dóna un cop l’any. Una copeta de moscatell i…A gaudir!

Llegir mésMantecados

Portem la tradició més andalusa al nord-est d’Espanya, perquè els establerts a la ciutat de Barcelona i rodalies puguin gaudir també d’aquests dolços típics de l’època nadalenca.

El Mantecado de xocolata, el mantecado de canyella, el mantecado de sucre llustre … tots ells per celebrar amb la família aquests dies tan simbòlics de l’any. Un plaer del qual molt pocs poden escapar i que nosaltres hem aconseguit plasmar.

Llegir més

 Tortell de Reis

El Dia de Reis no seria el mateix sense el Tortell de Reis, una tradició que perdura amb el pas dels anys i que reuneix a la família i als més propers al voltant d’aquest dolç que té una sorpresa al seu interior.

Farcits de nata, crema, trufa o del tradicional massapà faran les delícies dels paladars més exquisits, mentre busquen amb entusiasme el rei i la fava per saber a qui li tocarà pagar.

Llegir mésLes Coques de Sant Joan

Les Coques de Sant Joan s’han convertit en un motiu més per celebrar aquesta nit d’estiu que es celebra amb particular entusiasme a la capital catalana i la resta de poblacions del voltant.

L’emblemàtica coca de fruites i pinyons va donar pas a les especialitats que Belcan elabora i comercialitza avui dia. Entre elles, la coca de crema amb fruites, la de cabell d’àngel, la de llardons, la de pinyons … i fins i tot la de xocolata, que en els últims anys s’ha convertit en una de les favorites per a molts.

Una copa de cava per acompanyar i llestos per a celebrar la nit més curta de l’any!

Llegir més