Beneficis dels Fruits Secs per a la nostra salut

Beneficis dels Fruits Secs per a la nostra salut

Nous, ametlles, festucs, avellanes …

Cada vegada són més les persones que s’uneixen a l’intent de mantenir un estil de vida més saludable aprofitant les aportacions dels aliments; i, aprofitant la tornada a la rutina, avui us volem presentar alguns dels beneficis que els fruits secs tenen per a la nostra salut.

I és que un grapat diari és suficient per rebre les seves moltes aportacions beneficiosos:

  • Els fruits secs són una bona font de proteïnes i ajuden a combatre el colesterol dolent protegint el nostre cor de malalties cardíaques.
  • Són rics en calci, potassi, ferro i zinc; a més de ser una bona font d’energia, de manera que és ideal prendre’ls abans de realitzar alguna activitat física.
  • La seva capacitat energitzant els converteix també en grans aliats per a estudiants i treballadors.
  • Una de les millors fonts de fibra la podràs trobar en els fruits secs.
  • Es converteixen també en una bona font d’antioxidants que ens ajuden a combatre l’envelliment de les cèl·lules i lluitar contra la producció de radicals lliures.

A Belcan, som coneixedors de tots aquests beneficis i, per això, avui us volem presentar el nostre Hojaldre Frutos Secos, on les avellanes, ametlles, nous i el cabell d’àngel s’uneixen creant un saborós dolç. Així que ja saps, tria’l per esmorzar o berenar i aconsegueix una aportació d’energia natural per al teu dia a dia.

Font: salud.uncomo.com

Publicado en: Belcan | Brioixeria Tradicional, Nutrició i Alimentació

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario