Assistim a Expopuratos 2014

Assistim a Expopuratos 2014

Estudiem les noves tendències en pastisseria i rebosteria

Aquest març, T500 Puratos ens ha tornat a congregar per tal de posar-nos al dia a tots els pastissers i professionals del ram en quant a les noves tendències del mercat, així com per parlar sobre la situació actual de la pastisseria.

Amb la iniciativa d’adaptar-nos a tot el nou que ve i mantenir-nos sempre a l’ordre del dia, Belcan va assistir aquest dimarts passat a les diferents ponències de la jornada on vam poder veure des de proves de producte de nous pastissos a base de massa mare, exhibicions pràctiques per a què el puguem posar en funcionament, noves combinacions de bases, farcits i decoració, noves idees per a pastisseria festiva com El Cake i una molt interessant ponència sobre marxandatge visual per a millorar la presentació del producte de cara al client.

I és que a Belcan no deixem de posar-nos al dia sobre les noves tendències dins del sector de la brioixeria i rebosteria per seguir oferint nous productes als nostres clients però sempre amb el toc personal que ens caracteritza i ens ha fet seguir creixent de mica en mica els últims 25 anys.

Conferencia Expopuratos 2014

Publicado en: Belcan | Brioixeria Tradicional, Fabricants i Distribuïdors de Brioixeria i Rebosteria Tradicional, Formació Rebosteria i Brioixeria

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario