Assistim a una nova jornada informativa impartida per Puratos T500

Assistim a una nova jornada informativa impartida per Puratos T500

Aprenem més sobre les confitures i farcits, i els seus diferents sabors

Com en anteriors ocasions Belcan, en una nova col·laboració amb Puratos T500, acudeix a les seves noves instal·lacions de l’Innovation Center a Sils, Girona.

Aquesta vegada, convidats pel nostre assessor comercial el Sr Forner i acompanyats durant la jornada per part de l’equip tècnic, descobrim les noves sales de treball i vam poder conèixer alguns dels seus productes estrella de recent creació: les confitures i farcits de préssec, gerds, de poma i canyella, i maduixa.

Sempre buscant la innovació, l’assessor tècnic va realitzar un mostrari de productes amb aquests nous sabors combinats amb diferents masses acabades i textures: brioix, pasta de full, massapà i pa de pessic. El resultat? Noves combinacions de sabors atrevits que et deixaran sense paraules.

De moment, i com a Fabricants i Distribuïdors de Brioixeria i Rebosteria Tradicional, Belcan s’està plantejant la possible comercialització d’aquests productes, que de moment romanen en fase d’estudi.

De nou seguim treballant per poder oferir l’últim en brioixeria i rebosteria tradicional i no deixar mai de sorprendre’t amb noves i dolces propostes.

Us seguirem informant de totes les nostres pròximes novetats!

Publicado en: Belcan | Brioixeria Tradicional, Fabricants i Distribuïdors de Brioixeria i Rebosteria Tradicional, Formació Rebosteria i Brioixeria

Deja un comentario (0) ↓