Assistim a ExpoNadal 2016

Assistim a ExpoNadal 2016

Assistim a la demostració gastronòmica de Jaume Viñallonga.

Es tracta d’una fira especialitzada en pastisseria que s’ha convertit en un dels esdeveniments de referència no només per a la pastisseria catalana, sinó que actualment aglutina professionals i empreses del sector de la pastisseria a nivell nacional amb la finalitat de posar al centre de l’escena les novetats i innovacions útils per a la temporada hivernal.

Una fira on a més hem tingut l’oportunitat d’aprendre algunes noves tècniques i propostes per al proper Nadal: Un torró amb tres textures de gerd, un green apple noel amb la poma com a protagonista, i altres gotets de sabors ideals per amenitzar les postres nadalenc.

Experiencies d’obrador, gestió de negoci i packaging han estat els principals eixos temàtics. A més de convertir-se, com cada any, en una cita contenidora de tota mena de concursos i activitats.

Publicado en: Fires i Esdeveniments, Notícies

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario