Aquest any apostem per la Coca de Sant Joan Brioix Fruita!

Aquest any apostem per la Coca de Sant Joan Brioix Fruita!

La Coca més tradicional es converteix en la protagonista de la nostra campanya!

Les Coques de Sant Joan de Brioix es caracteritzen per estar compostes per una base de massa esponjosa i tendra acompanyada de diferents sabors i textures, fruita confitada, pinyons, xocolata, crema o cabell d’àngel acaben de completar aquest dolç sabor.

A Belcan portem més de 25 anys perfeccionant la nostra tècnica d’elaboració d’aquest ric dolç que només podem gaudir durant uns dies de l’any, i amb el temps ens hem convertit en experts en fabricació de la Coca de Sant Joan més tradicional, la Coca de Brioix fruita.

Cireres, taronja i un altres fruites confitades donen el toc de sabor al nostre brioix. Es tracta d’una de les Coques de Sant Joan més buscades, alhora que lleugera per la seva frescor. Perfecta tant per a la Revetlla de Sant Joan com per a esmorzar de l’endemà, i, per què no? També per als esmorzars i/o berenars previs a la nit més curta de l’any.

Al nostre obrador ja hem començat a elaborar-les, així que no perdis temps i comença a fer la teva comanda!

Publicado en: Belcan | Brioixeria Tradicional, Campanyes / Celebracions Especials, Coques de Sant Joan, Fabricants i Distribuïdors de Brioixeria i Rebosteria Tradicional

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario