Alimentaria 2014

Alimentaria 2014

Avui comença el Saló Internacional d’Alimentació i Begudes

A Barcelona , i des d’avui fins el 3 d’abril de 2014, es donen cita els millors professionals de l’alimentació i begudes a la Alimentaria 2014. Una cita obligada per a les empreses del sector , on es donarà cabuda a la innovació, les últimes tendències i a la internacionalització amb la presència de compradors de tot el món; especialment d’Àsia, Estats Units i Llatinoamèrica, a més d’Europa. En total, les firmes expositores provenen de més de 50 països diferents, convertint l’Alimentaria 2014 en un esdeveniment de referència a nivell internacional .

A més, se celebraran més de 8.000 reunions entre expositors i compradors internacionals afavorint així altes oportunitats de negoci. Més de 50 ponents analitzaran el present i el futur del sector i es mostraran els productes més innovadors.

D’altra banda, durant aquesta edició de l’Alimentaria 2014, s’estrena The Alimentaria Experience , un show gastronòmic innovador i interactiu que comptarà amb més de 40 xefs que sumen prop de 50 estrelles Michelin. Entre ells, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Pedro Subijana o Martín Berasategui. Així com amb 14 salons especialitzats en vi, carn, oli, restauració, begudes, dolços, productes ecològics … ; i altres subsectors com la cocteleria, el forn, o la pizza & pasta .

Nosaltres no ens perdem l’oportunitat d’assistir com a visitants !

 

Font: www.alimentaria-bcn.com

Publicado en: Belcan | Brioixeria Tradicional, Fires i Esdeveniments, Internacionals, Nacionals, Notícies

Deja un comentario (0) ↓

Dejar un comentario